Google+

Thorowgood en Kent & Masters

Thorowgood

Thorowgood zadels zijn in 2 types te bestellen. Het type T4 is een kunststof zadel.
T4 Thorowgood dressuur Horse MasteryT-4 Thorowgood vzh Horse Mastery

Deze zadels zijn verkrijgbaar voor paarden met een lage schoft, een normale schoft en een hoge schoft. Thorowgood heeft over de verschillende conformaties van paarden nagedacht. Door de goede pasvorm van deze zadels passen deze zadels op veel paarden.
Deze zadels zijn voorzien van een verwisselbaar kopijzer. Mocht je paard breder of smaller worden, kan dit zadel makkelijk aangepast worden. De zadels zijn te bestellen in dressuur, veelzijdigheid en endurance variant. Prijs € 675,-

Het type t-8 is een lederen variant van het thorowgood zadel.
T-8 Thorowgood dressuur Horse masteryT-8 Thorowgood vzh Horse mastery

Ook deze zadels zijn verkrijgbaar voor paarden met een lage schoft, een normale schoft en een hoge schoft. Thorowgood heeft over de verschillende conformaties van paarden nagedacht. Door de goede pasvorm van deze zadels passen deze zadels op veel paarden.
Deze zadels zijn voorzien van een verwisselbaar kopijzer. Mocht je paard breder of smaller worden, kan dit zadel makkelijk aangepast worden. De zadels zijn te bestellen in dressuur, veelzijdigheid en spring variant. Prijs € 875,-

 

Kent and masters

De kent and masters S-serie is tevens te bestellen in een lage schoft, normale schoft of hoge schoft versie. Voor elke paard wat wils. Bij de dressuurtypes kan je kiezen uit een vast kniewrong of een zweetblad waar je de kniestukken uit kan halen.
K&M S-serie Horse mastery
Het zadel met vast kniewrong is voor een stabielere beenligging. Prijs € 1350,-

K&M S-serie Horse mastery1
Prijs € 1350,-

K&M S-serie vzh Horse Mastery
Prijs € 1350,-

Deze zadels zijn voorzien van een verwisselbaar kopijzer. Mocht je paard breder of smaller worden, kan dit zadel makkelijk aangepast worden. Door de goede pasvorm past dit zadel op veel paarden. Deze zadels zijn te bestellen in de varianten dressuur, veelzijdigheid, spring.

Ook maken wij handgemaakte hoofdstellen perfect op maat voor uw paard.

Informeer voor meer informatie.