Google+

Tekna zadels

Tekna

De Tekna zadels zijn te verkrijgen in de varianten: dressuur, veelzijdigheid en spring.

Tekna dressuurzadel S-Line Quick Change
Tekna S8 Horsemastery
Elegant, lichtgewicht dressuurzadel, gemaakt van synthetisch kunstleder. De lange, anatomisch gevormde kniewrongen zorgen voor een rustige beenligging, zonder de ruiter in de bewegingsvrijheid te belemmeren. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. De zachte, diepe zit geeft een optimale steun aan de ruiter/amazone. Door het brede kussenkanaal wordt het paard niet gehinderd in de rug. Door het 3-punts zadelstootsysteem blijft het zadel stabiel op de paardenrug liggen. De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. De latex/wollen kussens kunnen aangepast worden aan de rug van het paard.

Prijzen zijn vanaf € 690,- (incl. kopijzer naar keuze)

Tekna dressuurzadel LeTek S-Line Quick Change
Tekna Letek horsemastery
De LeTek zadels zijn aan de bovenzijde volledig bekleed met kalfsleder. Dit elegante, lichtgewicht dressuurzadel heeft lange, anatomisch gevormde kniewrongen die zorgen voor een rustige beenligging, zonder de ruiter in de bewegingsvrijheid te belemmeren. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. De zachte, diepe zit geeft een optimale steun aan de ruiter/amazone. Door het brede kussenkanaal wordt het paard niet gehinderd in de rug. Door het 3-punts zadelstootsysteem blijft het zadel stabiel op de paardenrug liggen. De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. De latex/wollen kussens (LWP) kunnen aangepast worden aan de rug van het paard.

Prijzen zijn vanaf € 910 ,- ( incl. kopijzer naar keuze)

Tekna dressuurzadel Letek Plus S-line Quick Change
(afbeelding binnenkort beschikbaar)

De Tekna LeTek Plus S-Line is gemaakt van kunstleer maar aan de bovenzijde volledig bekleed met echt kalfsleder. Bij dit model zijn tevens de singelstoten, zweetbladen en kniewrongen van leer gemaakt.
Dit elegante, lichtgewicht dressuurzadel heeft lange, anatomisch gevormde kniewrongen die zorgen voor een rustige beenligging, zonder de ruiter in de bewegingsvrijheid te belemmeren. De kniewrongen zijn afneembaar en verwisselbaar en ook de singelstoten zijn makkelijk vervangbaar. De zachte, diepe zit geeft een optimale steun aan de ruiter/amazone. Door het brede kussenkanaal wordt het paard niet gehinderd in de rug. Door het 3-punts zadelstootsysteem blijft het zadel stabiel op de paardenrug liggen. De basis van dit zadel bestaat uit een Quick Change zadelboom. De latex/wollen kussens (LWP) kunnen aangepast worden aan de rug van het paard.

Prijzen zijn vanaf € 1130,- (incl. kopijzer naar keuze)